Το Φαρμακείο του μέλλοντος

Η διάθεση φαρμάκων στην σύγχρονη εποχή δεν είναι πλέον μονοδιάστατη και ξεκάθαρη όπως παλιότερα. Τα φαρμακεία (και κατ’ επέκταση οι φαρμακαποθήκες και τα σχετικά e-shops) πλέον συσχετίζονται από το κοινό όχι μόνο με αμιγώς φάρμακα (συνταγογραφούμενα ή μη) αλλά ίσως εξ’ ίσου με είδη προσωπικής υγιεινής και προστασίας, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, βρεφικά και πολλά άλλα προϊόντα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται η ανάγκη για ενεργή, συνεχή προώθηση και πώληση προϊόντων, όπως γίνεται σε όλους τους τομείς λιανικής πώλησης.

Οι φαρμακοποιοί και οι υπάλληλοί τους λοιπόν, χρειάζονται πλέον όλο και περισσότερο χρόνο να επικοινωνήσουν και να βοηθήσουν τους πελάτες τους ώστε να διαλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα που αναζητούν. Αυτό δημιουργεί μεγάλη δυσκολία όταν πρέπει συγχρόνως να ψάχνει ο φαρμακοποιός/υπάλληλος για ένα φάρμακο σε μεγάλες συρταριέρες ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους κωδικούς προσέχοντας μην κάνει λάθος ή μην δώσει κάποιο ληγμένο ή προς λήξη προϊόν, ενώ προσπαθεί να εξυπηρετήσει και πελάτες που ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο αντιηλιακό ή προϊόν προσωπικής φροντίδας.

Τα συστήματα της RoboMeDi δίνουν λύσεις σε αυτά ακριβώς τα καθημερινά προβλήματα και ελευθερώνουν χέρια και χρόνο από τους φαρμακοποιούς ώστε να μην ασχολούνται με μηχανικές δουλειές που μπορεί να κάνει μια αυτόματη μηχανή, αλλά με το να εξυπηρετούν ενεργά τους πελάτες τους.

Οι λύσεις της RoboMeDi μπορούν να λειτουργούν αδιάλειπτα, 24/7, αξιοποιώντας έτσι τις «νεκρές» ώρες και ημέρες που οι άνθρωποι πρέπει να ξεκουράζονται.

Φαρμακείο

Τα φαρμακεία, με την χρήση των λύσεων της RoboMeDi, παραλαμβάνουν, αναγνωρίζουν, διαχειρίζονται, αποθηκεύουν, προωθούν και διαθέτουν όλη την αποθήκη φαρμάκων και πάρα-φαρμάκων σας, εντελώς αυτόματα, από την στιγμή της παραλαβής από την φαρμακαποθήκη μέχρι και την παράδοση στο χέρι του τελικού πελάτη, μέσα κι έξω από το χώρο του φαρμακείου.

Φαρμακαποθήκη

Οι φαρμακαποθήκες επωφελούνται από τα συστήματα μας διότι ελέγχουν και διασταυρώνουν τις μαζικές παραλαβές από τις συνεργαζόμενες εταιρείες/παραγωγούς, διαχειρίζονται τις επιστροφές και προετοιμάζουν παραγγελίες από και προς τα φαρμακεία τους εντελώς αυτόματα και χωρίς λάθη.

E-Shop

Η πλέον ραγδαία ανερχόμενη βιομηχανία των E-Shops και Micro Fulfilment Centers μας οδήγησε στο να αναπτύξουμε εξελιγμένες, έξυπνες λύσεις για την πλήρη αυτοματοποίηση παραλαβής, οργάνωσης και προετοιμασίας παραγγελιών (picking) μέσα από τα συστήματα InMotus και BellHop καθώς και την παράδοση παραφαρμακευτικών προϊόντων έξω από την πόρτα του φαρμακείου σας, όλο το 24ώρο.

Τα έργα μας

Γλυφάδα

Χωρητικότητα: 30.000 τεμάχια
Τοποθέτηση: Ισόγειο
Βραχίονες: 1

Καλαμάτα

Χωρητικότητα: 23.000 τεμάχια
Τοποθέτηση: Υπόγειο
Βραχίονες: 2

Ρίο

Χωρητικότητα: 12.000 τεμάχια
Τοποθέτηση: Πατάρι
Βραχίονες: 1

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε σήμερα τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένας μέλος της ομάδας μας θα σας καλέσει για να καταγράψει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

    MENU