Υπηρεσίες

Με τα προϊόντα RoboMeDi δίνουν λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα λειτουργίας και αυτοματοποίησης. Γι’ αυτό τον λόγο αναλαμβάνουμε όλα τα επίπεδα κάθε έργου ώστε το αποτέλεσμα να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Καταγραφή

Κάνουμε επίσκεψη στον χώρο σας όπου αφού καταγράψουμε τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, καταγράφουμε και υπολογίζουμε τους διαθέσιμους χώρους ώστε να γίνει η βέλτιστη αξιοποίηση τους. Αφού έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας, οι ομάδα μας κάνει τις απαραίτητες μελέτες ώστε οι λύσεις που θα προσφέρουμε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας καθώς επίσης και να προτείνουμε ιδέες επέκτασης, βελτίωσης λειτουργικότητας και ποιότητας.

Σχεδιασμός

Με όλη την προηγούμενη γνώση και αφού έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, σχεδιάζεται πλήρως προσαρμοσμένη λύση, ακριβώς στα μέτρα της κάθε επιχείρησης και ανάγκης, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Όλα τα έργα έχουν τις ιδιαιτερότητες τους και φροντίζουμε πάντα οι λύσεις μας να είναι έξυπνα προσαρμοσμένες σε αυτές.

Κατασκευή

Ηλεκτρονικά τελευταίας τεχνολογίας, ανάπτυξη έξυπνου λογισμικού και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις λύσεις RoboMeDi. Με ειδικά σχεδιασμένα in-house ηλεκτρονικά και λογισμικό, καθώς και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια σε Ελλάδα και τον κόσμο είμαστε σίγουροι ότι οι λύσεις μας διαθέτουν πάνω απ’ όλα ποιότητα και ότι ελέγχουμε κάθε κομμάτι των κατασκευών μας.

Εγκατάσταση

Οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί και μηχανικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση όλων των συστημάτων στους προκαθορισμένους χώρους, προσπαθώντας πάντα να μην διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εκπαίδευση

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και της παραμετροποίησης όλων των συστημάτων, διεξάγεται παρουσίαση και επεξήγηση όλων των σημαντικών μερών που αποτελούν το εκάστοτε ρομποτικού. Στη συνέχεια γίνεται αναλυτική εκπαίδευση ενός ή περισσοτέρων υπαλλήλων/υπευθύνων που θα χειρίζονται το σύστημα και θα έρχονται σε επικοινωνία με την υποστήριξη σε περίπτωση που παρουσιάζεται κάποια απορία ή δυσλειτουργία. Με αυτόν το τρόπο ξεκινάει η κανονική λειτουργία του κάθε συστήματος ομαλά, χωρίς άγνωστες διαδικασίες και εκπλήξεις, ειδικά την αρχική περίοδο.

Έλεγχος καλής λειτουργίας & υποστήριξη

Η εταιρείας μας δίνει ιδιαίτερο βάρος και θεωρεί πάρα πολύ σημαντική την σωστή και έγκαιρη υποστήριξη όλων των συστημάτων που προσφέρει. Καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του συστήματος, από την πρώτη κιόλας μέρα εγκατάστασης, γίνεται συνεχής παρακολούθηση και επιβεβαίωση για την σωστή και ομαλή λειτουργία του. Οι υπεύθυνοι υποστήριξης βρίσκονται πάντα στη διάθεση σας ώστε να λύσουν προβλήματα, απορίες και να δρομολογήσουν επισκέψεις τεχνικών όπου αυτό είναι αναγκαίο. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε και θεωρούμε ότι η σχέση με τον επιχειρηματία που μας επιλέγει δεν σταματά όταν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των ρομποτικών μας, αλλά τότε αρχίζει.

Δίπλα σας, όποτε μας χρειαστείτε!

Φυσικά, η αγορά και εγκατάσταση των συστημάτων μας συνοδεύεται από συμβόλαιο συντήρησης και υποστήριξης, προσαρμοσμένο πάντα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Μέσα από αυτές τις συμφωνίες καλύπτουμε όλα τα επίπεδα αναγκών, όπως, 24ωρη υποστήριξη, άμεση επέμβαση τεχνικών, εκπτώσεις σε ανταλλακτικά, ενημερώσεις / αναβαθμίσεις λογισμικού και συστημάτων κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε σήμερα τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένας μέλος της ομάδας μας θα σας καλέσει για να καταγράψει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

    MENU